ТЕХНОЛОГИЯ

"Еко пералнята" (тепавицата) осигурява най-качествено изпиране, в сравнение с други методи. Прането в тепавицата протича за 5-10 минути, но поради силните водни струи и огромни количества вода, през които минава прането, оксидацията и въртенето резултатът е видимо най-добър.

При нас водата е изключително чиста. По време на целия процес с изключение на центрофугирането (изцеждането) няма никаква машинна намеса при прането.

Клиентите правят заявка, в удобно за тях време се взима прането от дома, при нужда се разместват и мебелите от нас за да се извадят килимите. Кара се на пералнята, където първо се мери, описва се и се бележи. След това се пуска в така наречените барове, където под силата на водната струя се завърта и по този начин се изпира. След около 10 минути се вади ръчно за да не се скъса.Оставя се няколко минути на дървени скари да се изцеди. От скарите ръчно се поставя в центрофугата. Простора е направен така, че килимите да съхнат на няколко тръби огрявани през целия ден от слънцето. Ако завали дъжд веднага се прибира в сухо помещение. Изсъхналото пране се сгъва и се подрежда по клиенти. Транспортира се до София и се връща след предварителна уговорка. Имаме и вътрешен простор за сушене през зимата и когато времето е лошо. При желание задържаме доставката колкото е нужно. Пример - докато свърши ремонта в дома на клиента.

Пране на килими тип Шаги,рошави килими,китеници,козяци,одеяла и др.

Това са изделия които събират много домакинска прах в себе си и и за да се изперат наистина добре е необходимо много вода да се въртят в нея доста време за да се изперат добре килимите и др.За такова пране автомивките не стават както и фабриките и другите фирми за пране на килими които разполагат с поточни линии за пране.Ние ги изпираме най-добре.

Дайте ни вашия рошав килим или китеник за пране и няма да съжалява те